Comencem un curs potent…

Ja ha acabat l’estiu, estem a plena tardor, i hem engegat el curs amb ganes i energies renovades. I és que aquest any el tenim ple de reptes, ponències i classes molt interessants!

Engeguem la 3a promoció, i també el segon curs de la 2a, del nostre Diploma de Sommelier amb un cartell de ponents de luxe. Alguns dels professors que tindrem l’honor de rebre a la Joviat són personalitats àmpliament reconegudes dins el món del vi. Us els anirem presentant a mesura que els anem gaudint!!

Aquest blog neix amb la idea de donar a conèixer tot el que fem en el Diploma de Sommelier de la Joviat, dia a dia. Però també neix amb la inquietud d’apropar-vos al món del vi. És per això que us parlarem de notícies rellevants, esdeveniments interessants i altres activitats que creiem us puguin interessar.

Perquè el vi no és un producte difícil o complicat. Perquè no cal ser un expert per gaudir del vi. Perquè el més important és saber quin vi t’agrada, i gaudir-lo. Ens acompanyeu en aquest viatge tan interessant, entre copes i vinyes?

Josep Pelegrín – Coordinador del Diploma de Sommelier

 

 

Publicat dins de

CATEGORIES

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading