Projecte CFGM Emergències Sanitàries “Pacient 360º”

Aquest any hem engegat un nou projecte pels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Emergències Sanitàries, Projecte Pacient 360º.

La finalitat d’aquest projecte és acostar el màxim possible als nostres alumnes a la realitat del seu futur treball. Per això hem realitzat una sèrie de simulacions pels quatre grups d’Emergències, primer i segon. Cadascuna de les simulacions amb objectius clars per a poder ser competents en el desenvolupament de la seva labor, Els alumnes han d’entrenar les habilitats tècniques (mobilitzacions, valoracions…) i les no tècniques (comunicar, empatitzar…)

Durant aquestes setmanes d’intens treball, tant per alumnes com per a professors, hem pogut comptar amb professionals sanitaris que ens han ajudat com a “pacients” experts.

Les  simulacions han sigut valorades positivament per tots els alumnes i l’equip docent estem molt contents del creixement, les ganes i l’actitud dels alumnes envers aquest projecte, per tant podem afirmar que ha estat una experiència enriquidora per a tots.

L’equip del Projecte pacient 360º desitgem que la pròxima versió sigui millorada, i que els futurs alumnes gaudeixin a les aules com ho fem nosaltres durant la preparació de cada simulació.

 

Equip 360º