Els estudiants de Dietètica assisteixen a les 28 Jornades de Medicina, Esport i Salut

Els alumnes de 1r i 2n de dietètica van assistir el divendres 26 d’octubre a les 28 “Jornades de medicina, esport i salut” a Manresa.

En primer lloc, van assistir al taller “Innovació i alimentació” a càrrec de la nutricionista clínica esportiva Mireia Porta a l’Ateneu Les Bases. La xerrada va tenir una durada de dues hores on la Mireia va explicar la importància d’una bona planificació i “entrenament” dietètic en esportistes d’alt nivell.

En acabar, els alumnes van poder tastar diferents productes esportius molt innovadors com gels en forma de caviar, gominoles riques en antioxidants i begudes energètiques amb composicions nutricionals potents. En acabar, es va fer entrega d’un diploma a cada un dels assistents.

Tot seguit, van tenir la oportunitat d’assistir a la taula rodona “On som i on anem en l’esport d’Alt Nivell” amb els ponents: el periodista Antoni Bassas, l’esportista d’elit Anni Espar, el professor Xavier Mir, l’entrenador ToniNadal, la nutricionista Mireia Porta i el moderador Dr. J.A. Gutiérrez.

L’objectiu de la sortida era complementar els coneixements en l’àrea de l’alimentació esportiva, en referècia els suplements esportius. Per tant, què millor que poder-los degustar?

Publicat dins de