Categoria: CFGS Higiene Bucodental

 • SHBL2 Seminari Dentaid

  Ahir, Sonia Castelló, visitadora mèdica de Dentaid, va oferir un  seminari de mitjants físics i afectacions orals més freqüents als alumnes de segon d’higiene bucodental. Els alumnes van rebre com a obsequi un raspall de dents i pasta dental.

  Seguir llegint...
 • SHBL1 ANTISÈPTICS ORALS

    La Sra. Sònia Castelló de la casa comercial Dentaid, ha fet una xerrada als alumnes d’higiene bucodental de 1r  sobre els principals antisèptics  per a la càries i malaltia periodontal. Els alumnes han estat obsequiats amb un raspall i pasta dental.

  Seguir llegint...
 • SHBL1 TALLER : MOBILITZACIONS I TRANSFERÈNCIES SEGURES

  Taller pràctic en el que els alumnes del CFGM de  1r d’emergències sanitàries  han ensenyat als alumnes, de 1r i 2n del CFGS d’higiene bucodental, com fer  mobilitzacions i transferències segures  i ergonòmiques. El taller ha estat molt profitós i l’entesa entre els diferents alumnes  una  molt bona experiència . 

  Seguir llegint...
 • SHBL1M Simulació de l’entrevista clínica i tallers pràctics de pròtesis dentals

  Simulació de l’entrevista clínica i tallers pràctics de pròtesis dentals a la FUB Els alumnes d’higine bucodental de segon curs han participat en la simulació d’entrevista clínica a les instal.lacions de la FUB. També han realitzat un taller pràctic de pròtesis dentals.

  Seguir llegint...
 • SHBL1 Cantades de nadal al CHM

  Un any més els alumnes d’higiene bucodental hem col.laborat amb el CHM , fent un taller i cantant nadales. L’any que ve tornarem !!!

  Seguir llegint...
 • SHBL1 Odontopediatria a la consulta dental

  Avui la Dra.Rosa Guixé ha fet un seminari introductori,  a l’odontopediatria, pels alumnes del primer curs d’higiene bucodental .

  Seguir llegint...
 • SHBL1 TALLER DE COMUNICACIÓ

  La psicòloga,  Imma Augé, ha impartit un taller sobre comunicació als nostres alumnes d’Higiene Bucodental de 1r.  Hem marxat carregats d’eines per a una millor comunicació al nostre dia a dia, feina ….   

  Seguir llegint...
 • SHBL1 DINÀMICA: EL TREBALL EN EQUIP

  Avui, amb els alumnes de primer d’higiene bucodental, hem fet una dinàmica  sobre el treball en equip.  Hem passat una bona estona ! 

  Seguir llegint...
 • SHBL1 Taller introducció a la instrumentació en odontologia

  Avui, l’Anna Purtí, ex-alumne de l’escola i amb anys d’experiència treballant com a higienista, ha fet un taller pràctic als nostres alumnes de primer d’higiene bucodental . Els ha ensenyat el material més utilitzat  dins la clínica dental i  a més a més  els alumnes han pogut demanar-li aspectes pràctics de la seva futura professió. 

  Seguir llegint...
 • SHBL1 BIOÈTICA

  L’Eduard Maldonado ha impartit  un seminari sobre Bioètica, amb la intenció de portar a la reflexió  als nostres alumnes d’Higiene Bucodental de primer curs. 

  Seguir llegint...