Primera reunió amb les famílies connectores del “projecte patis”

Ahir a la tarda hi va haver la primera reunió entre les mestres de Parvulari i les famílies connectores per parlar de com encararem el projecte Patis -repensem els espais exteriors en la seva primera fase d’execució. Pels qui no ho sabeu, les famílies connectores són aquelles famílies de cada grup-classe que faran d’enllaç entre l’escola i la resta de famílies, que treballaran conjuntament amb les mestres i us mantindran informats a tots i totes sobre el pla de treball d’aquest projecte. Com ja sabeu, aquesta iniciativa es basa en repensar entre tots els espais exteriors i crear en el nostre pati una dotzena d’estacions que afavoreixin més possibilitats de joc i aprenentatge de gran valor educatiu a l’aire lliure.

La d’ahir va ser només una primera presa de contacte.  L’equip de mestres del Parvulari va explicar el projecte a l’auditori. També vàrem poder escoltar la Clara Puigventós, que a més de ser mare del parvulari col·labora en el projecte com a psicopedagoga i vam comptar amb la presència de la Marta Castellana, l’arquitecta que ha dibuixat els plànols del projecte. A més, vam tenir el suport del Vasile, que és membre de l’equip de Joviobres, i ens ajudarà i assessorarà amb tot el que té a veure amb la construcció dels diferents materials de cada estació. Les mares i pares presents a la reunió van poder exposar els seus dubtes i opinions, que són molts com és normal, en aquest projecte que per primera vegada en la història del parvulari, comporta un treball conjunt entre famílies i mestres.

D’aquí a dues setmanes  hi haurà una segona reunió entre mestres i famílies connectores perquè posteriorment us puguin explicar en què consistirà el projecte, quines accions es duran a terme i com us hi  podreu implicar. Som conscients de que és un projecte d’una gran envergadura i que sense la vostra implicació i ajuda seria impossible de dur a terme. Esperem que tingueu ganes de participar i aportar el vostre potencial per fer d’aquest projecte un èxit del que puguin gaudir els infants del parvulari.

Publicat dins de