La dona i l’esport d’elit

Quina experiència!

Els nens i nenes de cicle superior, hem pogut compartir una estona amb quatre dones esportistes d’elit. Ens han explicat com viuen personalment les diferències de gènere dins de l’esport professional.

Hem pogut reflexionar sobre les dificultats que s’han trobat al llarg del seu camí professional i també compartir la progressiva millora que l’esport femení està rebent en aquests últims anys a nivell de visibilitat.

Esperem que aquesta igualtat entre homes i dones sigui cada cop més real, ja que són moltes les esportistes que lluiten per aconseguir que es deixi de parlar de diferències i es mostri reconeixement a l’esport en general, independentment de qui el practica. 

Ens fa molta il·lusió poder-vos compartir les 4 sessions de zoom perquè tothom qui vulgui les pugui recuperar. També els vídeos de presentació de cada una d’elles, on podeu veure qui són i que fan.

Moltes gràcies Laia, Ari, Estel i Mònica per la vostra disposició i fer-nos reflexionar sobre l’esport i la dona. Us desitgem tota la sort del món!

Vídeos de presentació esportistes

Laia Palau

Mònica Clemente

Ari Pujol

Estel Puiggròs

Publicat dins de

CATEGORIES

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading