Jocs Florals d’Educació Primària

El divendres dia 26 d’abril, va tenir lloc la cloenda dels Jocs Florals 2019, aquesta 59èedició dels Jocs Florals, es va celebrar al pavelló, que estava ple de gom a gom d’alumnes, familiars i professors.

Els Jocs Florals s’han portat a terme des dels inicis de la fundació de Joviat i han tingut una gran importància al llarg de tots aquests anys, ja que l’Escola vol potenciar la creativitat literària i artística, així com contribuir a la conservació de les tradicions culturals.

L’acte va ser presentat per Rosa Vilaseca, coordinadora de primària, i presidit per Jordi Vilaseca i Gemma Guerra, director pedagògic i directora d’ensenyaments obligatoris respectivament, a la taula presidencial i com a jurat es trobava una representació de mestres i familiars, així com alumnes d’ESO.

De 1r a 4t, el tema triat era de lliure elecció. I els de 5è i 6è ja van escriure sobre les temàtiques pròpies dels Jocs Florals: Fe, Pàtria i Amor. Per tradició, els poemes que parlen de la Fe eren premiats amb una flor que s’anomena “Viola“, els de la Pàtria amb la flor “Englantina“ i els poemes sobre l’Amor, senzillament, amb una “Flor Natural”, és per això que als nens i nenes que van obtenir un d’aquests premis, se’ls va fer entrega d’un bonic Lilium.

Aquest any per primer cop en els Jocs Florals de l’Escola, i celebrant el centenari del naixement del poeta i artista Joan Brossa, es van introduir nous premis per a la categoria de poesia visual.

Es va amenitzar l’acte amb una actuació musical dels nens i nenes que van cantar la cançó Entreacte del musical A de Brossa del Cantània d’enguany. L’acte, va finalitzar amb les paraules d’en Jordi Vilaseca.

            

Publicat dins de

CATEGORIES

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading