El secret del cor

A les portes de la Setmana de la Salut, a les classes de sisè hem fet una visualització anomenada El secret del cor, amb la finalitat d’acabar cuidant el cor d’una altra persona.
Alguns fragments de la visualització:
“El cor batega dia i nit… El cor pot donar amor a qui vulguis i pot rebre amor quan li obres la porta… A vegades hi entra dolor o solitud quan et fereixen o fereixes algú; el cor pot quedar afectat però no es trenca…Dins el cor hi ha un tresor meravellós, bell, fort, indestructible… que és capaç de donar amor cent mil vegades més del que et penses… No oblidis que en el fons del teu cor ets una persona meravellosa, encara que a vegades facis bestieses a l’alçada d’un campanar…”
Després hem fet un cor de paper amb papiroflèxia, l’hem decorat i l’hem ficat dins d’una capsa. Quan hi eren tots, cadascú n’ha agafat un a l’atzar amb el repte de cuidar-lo durant tota la Setmana de la Salut.
El divendres vinent farem la valoració de com ho ha viscut cadascú i de si hem sapigut mantenir el secret del cor que ens ha tocat cuidar.
Una bonica experiència!!!
Publicat dins de

CATEGORIES

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading