Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

El dia 11 de febrer, en motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, vam tenir l’oportunitat de connectar-nos online amb la Maria Quintana, biòloga, investigadora i doctorada en biomedicina. Actualment treballa al Institute for Research in Biomedicine. Ens va parlar sobre “Les nostres cèl·lules també s’estressen?”, i vam poder ampliar els coneixements sobre el comportament de les nostres cèl·lules.
Aquesta setmana, també, ens ha visitat la M.Rosa Giralt, enginyera de telecomunicacions, professora del grau TIC i sots directora de telecomunicacions a la UPC de Manresa, i l’Anna Ruiz Ayala, enginyera de sistemes aeroespacials i comunicadora científica.
La Rosa ens ha parlat sobre “Què fan els enginyers i les enginyeres TIC?” I l’Anna sobre “La dona en el sector aeroespacial”. Dues xerrades molt interessants i molt inspiradores que ens han donat l’oportunitat d’ampliar la mirada i les possibilitats de futur.
Donem les gràcies a l’ajuntament de Manresa i a STEM per ajudar a reduir l’escletxa entre els prejudicis i els estereotips de gènere.
Publicat dins de

CATEGORIES

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading