58è edició dels Jocs Florals d’Educació Primària

El divendres 27 d’abril, vam celebrar la cloenda de la 58è edició dels Jocs Florals d’Educació Primària, al pavelló de l’Escola, que estava ple de gom a gom d’alumnes, familiars i professors.

Els Jocs Florals s’han portat a terme des dels inicis de la fundació de Joviat, ja que l’Escola vol potenciar la creativitat literària i artística, així com contribuir a la conservació de les tradicions culturals.

L’acte va ser presentat per Rosa Vilaseca, coordinadora de primària, i presidit per Jordi Vilaseca i Gemma Guerra, director pedagògic i directora d’ensenyaments obligatoris respectivament, a la taula presidencial i com a jurat es trobava una representació de mestres i familiars, així com alumnes d’ESO i una exalumna estudiant de Periodisme.

De 1r a 4t, el tema triat era de lliure elecció. I els de 5è i 6è ja van escriure sobre les temàtiques pròpies dels Jocs Florals: Fe, Pàtria i Amor. Els poemes que parlen de la Fe són premiats amb una flor que s’anomena “Viola“, els de la Pàtria la flor és una “Englantina“ i els poemes sobre l’Amor és senzillament una “Flor Natural”.

En acabar l’entrega de premis es va amenitzar l’acte amb una actuació musical dels nens i nenes.

Publicat dins de

CATEGORIES

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading