Voleu veure’ns als elefants fent anglès?

Durant les últimes setmanes els elefants hem pujat a un autobús per fer una excursió al zoo  i conèixer una bona colla d’animals. Abans, però, hem escollit el color del volant que volíem per conduir-lo:

La Núria també ens ha preparat un vídeo dels animals que hem anat veien a dins del zoo.  L’heu rebut oi?És curiós… a cadascun d’ells li passava una cosa diferent: un tenia gana, l’altre estava cansat, un altre espantat, trist, un tenia set… Hem aprofitat per aprendre vocabulari referent a les emocions i estats d’ànim…i per anar-nos a acostumant a dir els adjectius abans que el nom, com es fa en anglès.

Hem après el nom d’alguns animals i hem observat quantes cames tenen, si són grans o petits, si tenen cua, trompa… Un dels jocs a què hem jugat quan ja coneixíem força bé el vocabulari ha estat aquest: la Núria ens tapava els ulls i havíem d’agafar un dels animals que hi havia a dins d’una caixa i deduir de quin animal es tractava a partir del sentit del tacte:

Una de les cançons que hem après és “Walking in the jungle”. Caminem tres passes endavant, tres endarrere, ens parem i escoltem. Quin animal fa aquest so? L’endevinem ràpidament:

I una altra cançó que també ens ha agradat molt és “Let’s go to the zoo”. Aquí hem imitat la manera de caminar de l’elefant, ens hem gronxat com els monos, hem saltat com els cangurs..

No us perdeu la segona part del vídeo! Juguem amb un dau com el que ens vam endur a casa; cada vegada que el llancem hem de mirar quin animal ens ha tocat i desplaçar-nos de la mateixa manera que ho fa ell.

Ja el tenim a punt, a casa, per jugar tots junts amb la família?

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading