VI Setmana de la salut: dimarts

Aquest matí, amb la ressaca del cansament de les jornades esportives d’ahir, hem anat tots al GimJovi a la conferència EP, NO VAL A BADAR! Ens havien dit que es tractava d’un taller de seguretat i consells per a infants a càrrec dels alumnes de Cicle Formatiu d’Emergències Sanitàries de l’Escola. I no era pas mentida! El que no ens havien dit és que seria tan i tan divertit! Sabeu per què? Doncs perquè tots els consells els hem rebut de primera mà dels protagonistes d’un conte que tots coneixem: els tres porquets. Aquest any, per primera vegada, els hem enregistrat en vídeo perquè pugueu veure i sentir-ho tot. Els nens i nenes n’hem d’aprendre molt, però no va gens malament recordar-ho als adults de tant en tant, oi?

Quan s’ha acabat el taller hem anat a jugar una estona al pati, i cap a les 11.15 h hem assistit al segon taller: CUIDEM LES NOSTRES DENTETES, a càrrec dels alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Higiene Bucodental de l’Escola. Aquesta vegada cada grup ens hem quedat a la nostra classe, i hem rebut la visita de dos o tres estudiants del cicle. Ells havien preparat diferents activitats per conscienciar-nos de la importància de menjar saludable per evitar les càries, per ensenyar-nos a rentar-nos les dents…Han estat activitats lúdiques que ens han fet passar una bona estona. I en acabat, hem pogut rebre el nostre diploma i un raspall i una pasta de dents de regal:

A la tarda ens hem dividit en dos grups. Per una banda, tots els alumnes d’EI3 més els grups A i B d’EI4  hem assistit al TALLER DE CASTELLS a càrrec de la colla castellera “els Tirallongues” a l’arbreda. Amb els Tirallongues hem après moltes coses sobre el món casteller: quin és el vestuari dels castellers i per què serveix cada peça que el composa, en quines festes surten al carrer, quin tipus de castells existeixen… També ens hem “enfaixat” i “desenfaixat” els uns als altres, i fins i tot -els que hem volgut- hem pujat un pilar. Al final de tot, hem tingut una sorpresa. Si mireu el vídeo fins al final veureu la nostra “nova” enxaneta, el Carles:

La resta dels alumnes (els d’EI4C i tots el grups d’EI5  -que demà farem el taller amb els tirallongues-) hem aprofitat per aprendre  la COREOGRAFIA DEL CÀRDIO en un taller amb la Jèssica Rivero, mestra d’anglès del Parvulari.

Recordeu: demà seguim!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading