VI Setmana de la Salut: dilluns

Aquest matí hem donat el tret de sortida a la 6a Setmana de la Salut amb una jornada esportiva. La jornada constava de diferents activitats proposades pels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Superior de Tècnics esportius de l’escola. Els elefants -tots amb la samarreta vermella- ens hem quedat al camp de futbol de Joviat 2, mentre que els gegants i els dracs – amb samarreta carbassa i verda respectivament- hem anat al pavelló de Joviat 1. Per sort, la pluja ha permès que féssim les activitats tal i com les teníem previstes.

La jornada esportiva ha estat un èxit, ja que ha estat un no-parar d’activitats diverses i divertides que ens han obligat a posar el nostre cos en marxa de bon matí: hem jugat a l’aranya, al mocador, a tibar la corda, a pilota…

Com sempre, us deixem un recull de fotos i vídeos perquè ens veieu en plena acció:

A la tarda, hem fet el taller de cuina: hem preparat una macedònia. Les mestres han tallat a trossets les peces de fruita que havíem portat: plàtans, pomes, peres, taronges, maduixes, kiwis i raïm. Després cadascun dels infants ens hem preparat la nostra pròpia macedònia, fent servir aquelles fruites que ens venien més de gust:

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading