VI Setmana de la salut: dijous

Aquest matí hem anat a fer una visita a les INSTAL·LACIONS DE L’ESCOLA D’HOTELERIA, a Joviat 1. Per arribar-hi, hem fet el mateix camí que dilluns quan vam anar al pavelló, però aquest cop ens hem desviat una mica abans…

Havíem previst estar-hi durant una hora, però tot era tan interessant que hi hem estat una bona estona més! Hem estat al menjador del bufet, i allà hem vist un vídeo molt xulo que es va enregistrar amb motiu del 50è aniversari de l’escola. També hem vist l’Hostal, que és un restaurant molt bonic, i hem pogut passejar-nos pels diferents espais de la cuina, com ara el de pastisseria. Per cert, hem vist unes mones de Pasqua que eren ben bé unes obres d’art! Ens han mostrat el lloc on fan les amanides, ens han deixat tastar el gust de la canya de sucre, hem tocat la massa que tenien preparada per fer el pa, hem mirat pollastres i ànecs que eren a punt de ser cuinats… I fins i tot, uns nois que es preparaven per participar en diferents concursos ens han fet una demostració de com es decoren els tallats amb dibuixos per sobre i una altra de còctels acrobàtics. Si mireu el vídeo fins el final, vosaltres també ho podreu veure:

A la tarda hem rebut els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Dietètica de l’escola; ens han vingut a fer els TALLERS SALUDABLES. Cada grup-classe n’ha fet dos: “els cinc sentits” i “la xocolata”, en dos torns que han anat de 15.30h a 16.15h i de 16.15h a 17h. En el primer, ens han explicat què són les espècies, d’on vénen i per què serveixen i n’hem pogut olorar i tocar. Hem tastat “tortitas” amb xarop de canyella, anís i vainilla. També hem tocat flocs d’avena.

En el segon taller ens han explicat amb ajuda d’uns grans dibuixos d’on surt la xocolata i quin és el procés que segueix des de que surt de l’arbre del cacau fins que ens la mengem en forma de rajola. També ens han preparat uns pinxos amb fruita en almívar i ens hi han abocat xocolata per sobre. Mmmm! Eren boníssims!

 

 

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading