Una estudiant de pràctiques de Geòrgia al Parvulari

Avui dimecres dia 21 d’octubre hem rebut una noia de pràctiques al parvulari -l’Ani- que és de Geòrgia, un estat de l’Europa de l’est localitzat a la costa del Mar Negre . Cada dimecres des d’avui fins el mes de desembre acompanyarà la Núria durant les sessions d’English i de Music in English.  Les seves pràctiques són un xic especials, ja que són dins el Màster “Erasmus Mundus Master on Children’s Literature, Media and Culture”. Aquest és un màster de 2 anys que s’estudia a la UAB que es dedica a l’especialització en programes de promoció a la lectura i la literatura.

L’Ani ens ha explicat que vol conèixer el sistema educatiu del nostre país. Ha estudiat filologia anglesa i té un Màster of Business Administration.  Tenim molta sort de tenir-la entre nosaltres, ja que és una de les 24 escollides per la Universitat Autònoma per aquest programa, gràcies al seu brillant currículum i alt nivell d’anglès. Abans de venir a Catalunya ja ha estat durant un trimestre a la universitat de Glasgow i un altre trimestre en una universitat de Dinamarca.

L’Ani descobrirà com fem les classes d’English i de Music in English a l’escola alhora que també ens aportarà els seus coneixements com a conta-contes i donarà suport a la docència i altres activitats relacionades amb el projecte d’escola. De moment avui ja ens hem adonat que els nens i nenes s’esforcen molt per fer-se entendre amb ella, ja que saben que no parla català i només una mica d’espanyol. Fins i tot li demanaven a la Núria com podien demanar-li algunes informacions o ajuda per fer alguna activitat.

Benvinguda Ani! Esperem que gaudeixis i aprenguis molt entre nosaltres i que puguem ser partíceps de les teves habilitats com a conta-contes.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading