Una cuina nova al pati

Aquest curs, amb els nens i nenes, volem iniciar un projecte sobre patis i espais exteriors. Com ja sabeu, des de fa temps hi ha un equip de mestres, pares i mares treballant-hi perquè ens hi puguem afegir els més menuts i la resta de famílies. Doncs bé, el primer pas per fer un pati per a tothom, amb diferents possibilitats de joc i espais on cadascú es pugui sentir a gust jugant i manipulant amb diferents materials, ha estat l’aparició d’una nova cuineta de fusta per al joc simbòlic.

La cuina és un espai on podem jugar, manipular,  socialitzar-nos, imitar els adults… Ara bé,  no farà la seva funció si entre tots no el cuidem com es mereix. És per això que us demanem a les famílies que ens ajudeu a parlar amb els infants sobre la importància de recollir tots els estris (plats, olles, cassoles, coberts…) al seu lloc abans de marxar de l’espai de joc, sobretot durant les franges horàries que no hi som  les mestres presents (a la sortida de l’escola a les 13 i a les 5.15 sobretot). Per altra banda, sabem que  la sorra és un element indispensable per fer transvasaments entre diferents utensilis, però cal que no en deixem tot el taulell ple si volem que els que vinguin després ho trobin net.

En aquest sentit, hem preparat una presentació perquè els mateixos infants de Parvulari en parlin entre ells i puguin anar a exposar aquesta necessitat  i fer un treball de sensibilització amb els nens i nenes de Primària d’aquí a uns quants dies.

A continuació veureu la fotografia del dia que el fuster la va venir a muntar al pati, abans que l’estrenéssim:

En les fotos següents veureu què és el que passa quan, després de jugar, no deixem les coses tal i com les hem trobat.

I amb aquestes imatges, en canvi, us mostrem com volem que sigui la nostra cuineta perquè tots i totes en puguem gaudir. Moltes gràcies!

 “L’INFANT NO JUGA PER APRENDRE PERÒ APRÈN PERQUÈ JUGA” J.PIAGET

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading