Una altra carta de Cor Gran. Ara des d’Amèrica!

Hem rebut una nova carta de Cor Gran! Aquest cop ha arribat dins d’una ampolla impulsada per la força de l’aigua del mar. Mireu què ens hi diu:

Hola amics!!!

Estic meravellada de tot el que estic veient, vivint i aprenent en els meus viatges!!!

Visitar països nous és fantàstic, estic fent amics a tot arreu!!!

Que xulo és veure coses tan diferents.

De Dinamarca vaig marxar a Amèrica,visitant molts països: Argentina, Bolívia, Brasil, Perú, Equador, Colòmbia, Veneçuela, República Dominicana, Mèxic, Estats Units, Canadà

A Veneçuela he tastat les arepas, un menjar típic d’allà que està per llepar-se els dits!

A Bolívia, Santa Cruz, he vist com fabricaven violins i com feien música garapenya amb ells! Com sonaven…que xulo!!! Impressionant!!!
A Perú he vist com teixien els vestits inques peruans, amb uns colors molt vius. Els dies que he estat allà m’he vestit amb ells, semblava una princesa!

A Colòmbia, cada vegada que podia viatjava amb la guagua, un autobús molt “guai” que sempre va ple de gent i al sostre sempre va carregat de fruita, maletes…

A Brasil vaig fer unes classes de capoeira…que difícil i divertit!

A Argentina em van convidar a un «asado» i vaig veure a una parella ballant un tango…espectacular!

A Mèxic van venir uns «mariachis» a cantar-me a sota el balcó de la casa on estava allotjada, i un d’ells em va regalar el seu «poncho», el vestit típic de la seva regió.

Vaig recórrer tots els carrers de la preciosa Ciudad Colonial de Santo Domingo, a la República Dominicana, i vaig quedar hipnotitzada amb les seves platges.

A Equador, una tribu de la selva de l’Amazones em va convidar a passar uns dies al seu poblat. Vaig conèixer el xaman de la tribu i vaig gaudir de la flora i la fauna d’aquest indret tan màgic!

No he parat de ballar en cap moment: salsa, merengue, cúmbia…

Al Sud i Centre Amèrica qualsevol excusa és bona per ballar!!!

Als Estats Units, a Las Vegas, vaig jugar amb uns amics a trobar els ous de pasqua! Els adults amagaven ous de xocolata a fora el jardí i nosaltres els havíem de trobar.

Quina sorpresa quan vaig arribar a Quebec…parlaven francès i no anglès com jo pensava! Són únics, originals i els encanta la festa! Desborden creativitat: literatura, arts escèniques, pintura, escultura, artesania… fins i tot el Cirque du Soleil va néixer en aquest bonic territori.

Quan us arribi el meu missatge jo ja estaré de tornada.

Tinc moltes ganes de veure-us! Abans, aprofitant el viatge, visitaré totes les comunitats autònomes que pugui de l’Estat Espanyol: León, Andalusia, Aragó, El País Basc…

Espero els vostres e-mails amb impaciència per saber com us va i què esteu fent!

Petonets per a tothom!!!!

 

Recordeu!  corgrandakota@gmail.com

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading