Un sant Jordi ple de dracs, princeses i cavallers

Aquest és el primer sant Jordi que passem a dins l’escola. I la veritat és que ha estat molt especial! Els nens i nenes del Parvulari hem vingut disfressats del personatge de la llegenda que més ens ha cridat l’atenció: de reis, princeses, cavallers, dracs. de gent del poble… Ens hem fet fotos perquè veiéssiu bé quin goig que fèiem!

A les 11 hem anat tots i totes cap a la pista dels 50 anys i ens hem posat en cercles per grups bombolla. Les mestres ens havien preparat una sorpresa. Han fet la representació de la llegenda per a nosaltres. Elles també s’han disfressat! Abans, però, hem pogut fer una petita desfilada per ensenyar les nostres disfresses. A més de veure la representació hem  ballat algunes danses i hem cantat la cançó dels Ambauka.
I a que no sabeu a què hem jugat alguns i algunes quan hem sortit al pati? Doncs a cavallers, prínceps i princeses. Ens ha agradat molt entrar en el cos d’aquests personatges fantàstics. Us deixem un enregistrament de la bona estona que hem passat. Hem gaudit de valent!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading