Un nou espai de joc simbòlic al Parvulari

Ens alegra molt poder-vos explicar que hem guanyat un nou espai a la planta baixa del Parvulari. Es tracta d’uns 37 metres quadrats que fa uns anys estaven destinats a les calderes els quals hem adequat i els hem donat vida per convertir-los en un espai de joc simbòlic per als infants d’EI3 i EI4. Per als que no ho sabeu, quan fa joc simbòlic l’infant imita molt sovint la vida quotidiana dels adults, reprodueix els dibuixos animats o pel·lícules que veu, crea situacions o escenaris nous, fruit de la seva cada vegada més àmplia imaginació. O fins i tot projecta els seus conflictes interns, canalitzant tensions i desitjos, pors, que representa per entendre millor.

Quan és a les cuinetes, a l’hospital, quan passeja els nadons amb els cotxets…  juga, i alhora interactua amb els altres, imita a l’adult, es posa al seu lloc, co-aprèn a construir les seves històries simbòliques sobre la realitat social. Desenvolupa la imaginació, la creativitat i acaba creant una història compartida. És més, el joc simbòlic és fonamental per al seu procés de socialització.

En aquest recull de fotos us mostrem aquest nou espai ple de vida, amb imatges dels infants d’ei3b al cap de poc dies d’estrenar-lo. Com millora oi?

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading