Un matí de contes per als gegants i els dracs

Ja sabeu que a l’Escola Joviat no hi anem només els nens i nenes fins a 14 anys. En un edifici diferent al nostre també n’hi van de més grans a fer batxillerat, graus de formació… I per nosaltres això és una gran sort, perquè de vegades podem fer activitats compartides, o fins i tot els més grans ens poden ensenyar coses als més petits.
Fa uns dies, els alumnes de primer del cicle formatiu d’animació sòcioesportiva (SEAS) van fer un taller amb un tal “Ursus”, un conta-contes que els va ensenyar algunes eines per explicar contes i captivar els més xics amb les seves històries. Doncs bé, com que els alumnes de SEAS volien posar en pràctica el que havien après, ahir van venir a Joviat Muralla a explicar-nos contes als nens i nenes d’EI4 i d’EI5.
Es van instal·lar en tres espais diferents: l’arbreda, el mirador del riu i l’ereta. Els gegants d’EI4 hi vam anar des de les 9h15 fins a les 10h15, i els d’EI5 des de les 11h30  fins a les 12h30.
Cada grup classe va poder escoltar dos contes a cadascun dels espais. Per tant, en total ens en van explicar sis. Alguns dels títols dels contes, que eren adaptats a la nostra edat, van ser: “adoptem un dinosaure!”, “Baba no vull dormir”, “Així és el meu cor”, “T’estimo (quasi sempre”)”, “El pingüí blau”, “el peix irisat”… Però no us penseu que els nois i noies es van limitar a llegir-nos el conte, no! Alguns es van disfressar, altres van fer servir alguns titelles, també n’hi havia que ens feien preguntes sobre el que passava a la història i sobre com ens feia sentir…
La veritat és que ho van fer molt bé. Segur que aviat seran uns contacontes excepcionals!
Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading