Un dia a la granja CAN de Navàs

Hi heu anat mai, al Centre d’Apropament a la Natura de Navàs? És un lloc molt especial, perquè té un espai obert molt gran i és ple d’animals de diferents espècies, alguns dels quals es poden tocar! Els monitors que avui ens han fet d’amfitrions ens han acompanyat per les diferents zones. Una d’elles ha estat les gàbies dels animals perillosos, on hem pogut observar la guineu, el coatí, el porc espí, l’ós rentador, l’àliga de Harrys, l’Òliba i el gran duc. A més d’explicar-nos-en les característiques hem pogut veure com menjaven, tocar les punxes del porc espí i les plomes de l’òliba…

També hem visitat una altra zona d’animals on hem pogut fer l’activitat del toca-toca: una serp de pitó de bola, un drac barbut provinent del desert australià,  una iguana, un insecte pal… Evidentment, qui no volia tocar els animals perquè no les tenia totes no ho ha fet, però alguns hem fet el cor fort i hem tocat, encara que fos suaument, la pell de la serp o la cua de la iguana, i això ens ha fet sentir molt valents. Els més agosarats fins i tot ens hem atrevit a posar-nos la serp al voltant del coll!

En les zones més obertes ens hem pogut passejar tranquil·lament entre les daines i els emús, i a aquestes primeres, els hem donat de menjar. Que boniques les hem trobat! Però no s’acaba aquí la cosa, també hem estat en contacte amb les gallines, les cabres, la vaca Charito (a qui li encanta jugar amb una pilota), una tortuga gegant, dos porcs vietnamites…

La visita als animals de la granja l’hem fet durant el matí, i cap allà a la una la gana ens feia córrer i ens hem entaulat a dinar. Després, encara ens ha quedat una estoneta per poder jugar amb els elements de la natura que anàvem trobant i córrer amunt i avall. Però… potser que no xerrem tant i us ensenyem unes quantes fotos de la jornada, oi?

Per si us hem fet venir ganes de visitar el Centre d’Apropament a la Natura amb la resta de la família us deixem la pàgina web perquè hi feu una ullada:

https://www.granjanatura.com/

"Mira profundament en la naturalesa, i ho entendràs tot molt millor". Albert Einstein

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading