Últim dia de curs: ens mullem!

Avui, a mig matí, hem fet el nostre pica-pica tradicional. Aquest cop cadascú s’ha hagut de portar el seu propi menjar i/o beure, però no per això hem deixat de gaudir-lo. També hem posat música a les classes per ballar una mica al nostre aire. Però tots demanàvem el mateix…”Quan  anirem a jugar amb l’aigua?” Ja us podeu imaginar que, havent vingut de casa amb els banyadors posats, frisàvem per sortir a remullar-nos amb els nostres amics!

A les 11 del matí, a la pista dels 50 anys ens esperaven la Maria i la Gemma; elles ens han explicat que ja que ahir havia començat l’estiu seria bona idea fer una festa per donar-li la benvinguda, i que la millor manera seria amb aigua. I ens han convidat a fer tres balls. Entre ells, fins i tot una rumba! Mentre ballàvem, la Roser ens ruixava amb la mànega.

Només cal que mireu aquestes imatges per fer-vos una idea de com hem gaudit de la festa… No ha quedat ningú sec! No deixeu de mirar el final del vídeo, on les mestres us desitgen un MOLT BON ESTIU A TOTES LES FAMÍLIES!

Ha estat un curs diferent a tota la resta; ens hem hagut d’adaptar a moltes novetats, hem hagut de renunciar a la majoria d’activitats a l’aire lliure… Però en canvi també hem fet molts aprenentatges, hem creat vincles molt forts amb els companys i les educadores, hem superat moltes pors, hem après a donar importància a tot allò que fins ara teníem i que durant un temps ens ha estat manllevat…En definitiva, ens hem fet grans en molts sentits. I tot això ho hem fet junts. I sapigueu que les mestres també han après molt de nosaltres; de la nostra capacitat d’adaptació, de l’amor incondicional que sempre els hem demostrat , de la facilitat amb què hem afrontat les novetats… Famílies, ja podeu estar orgulloses de nosaltres. Les mestres n’estan molt!

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading