Trossets d’estiu a EI4

Com cada any, l’activitat “trossets d’estiu” va ser el punt de partida del nou curs escolar i ens va donar la possibilitat de compartir amb els nostres companys els bons moments viscuts durant aquesta època de l’any que tant ens agrada.
L’estiu sempre és un bon moment per descansar, gaudir de la natura, de la companyia de les persones estimades, descobrir món i viure noves experiències. I és per això que cadascun de nosaltres vam anar fent una exposició oral per explicar, a través de fotografies, alguns dels moments especials de les vacances. Abraçades, caminades, postes de sol, castells de sorra, gelats… decoren des de fa dies les parets del nostre passadís i ens han ajudat a fer més dolça la tornada a l’escola i a la rutina.
Explicar les nostres vivències davant dels altres ens ha ajudat a perdre la vergonya. Com que estàvem narrant quelcom molt nostre, la nostra implicació i emoció feia que ens esforcéssim al màxim per fer-ho bé . Ens havíem d’organitzar bé el nostre discurs si volíem que els companys entenguessin el missatge que els volíem fer arribar.

Aquesta activitat també l’han fet els dracs d’EI5. Si vàreu estar atents, segur que també vau poder veure les seves fotografies al passadís.

 

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading