Tret de sortida del projecte patis

El dilluns després del pati ens vàrem trobar tots a la pista dels 50 anys perquè les mestres tenien una cosa molt important per explicar-nos. La Carlota ens va ensenyar que la Sílvia, la Gemma, la Judit i la Carme sostenien unes lletres, i els més grans vàrem saber llegir que juntes configuraven la paraula PATI. Així doncs, la transformació dels patis serà el projecte que començarem a treballar durant les properes setmanes.

Ens van explicar que perquè el pati tingui més possibilitats i cadascú pugui trobar quelcom que li agradi per jugar, entre tots construirem onze estacions de joc. I quan diem tots ens referim als nens i nenes, a les mestres, i també a les famílies! Tindrem una estació de joc simbòlic, una altra que serà una zona d’aigua, un atelier, l’estació de la imaginació, un espai escènic, el bibliopati, uns panells musicals, unes dunes de sorra, l’espai psicomotriu, les construccions grans i el turó de la descoberta.

Quan les mestres van acabar amb les explicacions, ens van donar l’oportunitat de fer preguntes sobre totes aquestes zones de joc. Algun de nosaltres va aprofitar per demanar si a la zona de l’aigua hi tindrem una piscina, però ja ens van aclarir que això no serà possible. El que sí que vam entendre és, per exemple, que als panells musicals podrem experimentar amb els sons i els sorolls, o que al bibliopati tindrem un espai de lectura…

Aquest només va ser el tret de sortida del projecte. Però el projecte és complex i hi ha moltes coses de les que haurem d’anar parlant. Durant els propers dies les mestres ens prepararan activitats per anar descobrir més novetats. Ja us ho anirem explicant!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading