Tornem a l’escola! Feliç curs 2021-2022

Avui dilluns dia 13 de setembre hem tornat a l’escola. Els gegants i els dracs a les 8.45h ja ens esperàvem perquè les mestres ens acompanyessin a les nostres aules (penseu que aquest curs hem canviat una mica l’horari!) on ens hem pogut retrobar amb els companys i amb la tutora del curs passat. Alguns estàvem molt contents i il·lusionats, altres una mica nerviosos i fins i tot amb una mica de mal de panxa, i algun o alguna ja pensàvem  en quina hora tornaríem a veure la nostra família.

Els elefants, en canvi, hem entrat mica en mica a les aules, perquè per alguns de nosaltres era la primera vegada que estàvem en una escola. Ho hem fet en petits grups perquè l’adaptació fos més fàcil i tranquil·la, i els infants que l’any passat ja anaven a la llar a la nostra escola ens han ajudat a que tot fos una mica més fàcil. Les nostres mestres, abans de donar-nos la benvinguda, s’han anat a acomiadar dels nens i nenes que l’any passat feien p5 i enguany començaven primer de primària. Elles saben que de vegades els canvis ens fan estar neguitosos!

Com a novetat, heu de saber que aquest curs els elefants d’EI3 i els gegants d’EI4 estem ubicats a les aules del pis de baix de l’edifici, mentre que els dracs, que som els més grans, compartim el primer pis amb els companys de primer de primària. No patiu, que de seguida que puguem us n’ensenyarem imatges.

Per acabar us volem ensenyar unes quantes fotografies del que ha estat el nostre primer dia. I això no ha fet més que començar; demà més i millor!

L’educació no és la preparació per a la vida; l’educació és la vida en si mateixa.

John Dewey

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading