Torna el programa de consum de fruita a les escoles

Un any més, la nostra escola participa en el programa de consum de fruita i hortalisses a les escoles de la Unió Europea. Gràcies a aquest programa, es distribueix gratuïtament fruita i verdura fresca als escolars de Parvulari i Primària dels centres adherits a la campanya. A Catalunya, aquesta iniciativa de la Unió Europea es fa efectiva mitjançant una acció coordinada dels departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de Salut i d’Ensenyament de la Generalitat.

Així doncs, durant el curs escolar, una setmana de cada mes es distribuirà fruita i/o verdura seleccionada segons l’estació de l’any, la proximitat de producció i la qualitat. La fruita es repartirà entre els nens i les nenes a l’hora d’esmorzar, i és per això que us avisarem prèviament perquè aquells dies no porteu esmorzar des de casa.

Si cliqueu en aquest enllaç podreu llegir el tríptic del Programa:

TRÍPTIC PROGRAMA CONSUM FRUITA

El programa començarà aquesta setmana. Dimecres 28, dijous 29 i divendres 30 menjarem poma, raïm, pera i mandarina (un dels dies tindrem esmorzar i berenar). Recordeu que, per tant, aquests tres dies no caldrà que portem esmorzar.

 

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading