Tastet de música al Conservatori

Aquest matí els nens i nenes d’EI5 hem vingut a l’escola preparats amb el paraigües. No volíem que la pluja ens privés d’anar a fer el  TASTET DE MÚSICA que ens havien preparat els nostres “veïns”, els professors del CONSERVATORI DE MÚSICA de Manresa!
Només arribar, ens ha rebut la directora del Conservatori, Carme Botifoll. I entre ella, el David Sisó,  l’Anna Vega, la Marta i uns quants professors més, ens han explicat que en primer lloc practicaríem algunes cançons, danses i ritmes, i així després podríem participar en el conte que ens explicarien a continuació: Robert Schumann i el cavaller del bosc.

Ens han presentat en Robert, un compositor de música que va viure fa molts i molts anys i ens n’han explicat la seva història. Entremig del conte, hem pogut participar activament a través de la música i el moviment. En una de les cançons, quan sonava el clarinet havíem d’aixecar un punt de llibre d’un follet que ens han regalat; en una altra, picàvem un ritme amb uns palets i amb els peus; en una altra, havíem de seguir el moviment que feia amb el mocador el nostre company… Hem pogut veure i sentir in situ el piano, el clarinet, les timbales, el triangle i els cròtals i alguns de nosaltres fins i tot hem tocat el pandero.

Si l’objectiu dels professors del Conservatori era aconseguir despertar-nos interès i amor per la música, us podem assegurar que ho han ben aconseguit! Ens ho hem passat genial!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading