Taller: cuidem les nostres dentetes

Aquest matí a les 9.30h hem fet una vídeotrucada via meet amb els alumnes del cicle formatiu d’Higiene Bucodental. Ens han explicat com hem de tenir cura de les nostres dents, de quins aliments és millor no abusar, com ens hem de rentar les dents i durant quanta estona… Abans, a l’aula, ja havíem explicat un conte que ens havien enviat els mateixos alumnes: el “monstre de les càries”. En el conte, el monstre Dentino sempre està a l’aguait per saber quin nen o nena no es renta les dents i fa que li arribin una colla de gèrmens. Un nen que menja moltes llaminadures i no es renta les dents acaba tenint càries i entenent que és molt important que se les renti cada dia.

Cadascun de nosaltres, després d’escoltar amb molta atenció el que ens havien d’explicar, hem rebut un diploma pels coneixements adquirits i l’hem pogut acolorir nosaltres mateixos. Ens l’hem enganxat a la llibreta viatgera perquè ens faci de recordatori.

Els alumnes de l’altra escola ens han fet arribar un llibre sensorial que de moment ha quedat exposat a l’entrada del Parvulari i que mica en mica anirem explicant i mirant a totes les aules.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading