Sortim a cantar caramelles pel Barri Vell

A dos dies de començar les vacances de Setmana Santa, nosaltres no ens volíem perdre la celebració d’una de les tradicions més nostrades de la Pasqua. I és per això que per quart any consecutiu, els infants del Parvulari hem sortit a cantar les nostres caramelles; això sí, vestits amb camisa blanca i pantalons texans o faldilles de floretes, i alguns hi hem afegit fins i tot un mocador o una barretina. Enguany hem après les cançons “marieta, vola vola”, “al pati de l’escola”, “l’arc de Sant Martí” i “Et diré un secret molt fi”.

La primera parada l’hem fet a la Plana de l’Om. Érem molts nens i nenes i ens ha costat una mica col·locar-nos a la plaça. Però amb l’ajuda de les guitarres de la Núria i de la Maria -que ens ha vingut a ajudar, cosa que ens ha fet molt contents- hem pogut engegar amb el nostre repertori. Hi havia un munt de famílies que ens han vingut a veure. I també els nens i nenes d’EI2 amb les seves mestres. No només allà, sinó que ens han acompanyat  també cap a la plaça Major, que és on hem fet la segona cantada de caramelles.

La tercera parada l’hem fet a la plaça Europa, al costat del mercat de les flors. Allà els més petitons ja hem començat a notar el cansament acumulat. Però la situació de l’espai ens ha anat de meravella per fer una cantada ben reeixida.

L’últim lloc on ens hem aturat a cantar ha estat a la Plaça Sant Domènec. Allà hem desitjat l’última BONA PASQUA a tothom i hem marxat ben contents i agraïts cap a l’escola. Ja sabem que no tothom es podia escapar de la feina per venir-nos a veure. És per això que hem enregistrat totes les cançons perquè en pugueu gaudir des de casa:

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading