Sortida a la granja de Navàs

Recordeu que el dimarts dia 10 d’octubre els infants de Parvulari anirem d’excursió al CAN (Centre d’apropament a la Natura), La GRANJA de Navàs. Ens trobarem a la pista dels 50 anys a partir de les 8.45 h del matí per marxar a les 9.00 h i tornarem aproximadament a les 17:00 de la tarda. Els nens i nenes hem d’esmorzar a casa i hem de portar el xandall de l’escola.

Al matí visitarem la granja la grangeta aprendrem un munt de coses sobre els animals de granja típics com ara cabres i porcs i els podrem donar de menjar. A l’aviari coneixerem desenes de races d’aus, moltes d’elles exòtiques, i després visitarem la zona d’animals salvatges, en la que podrem interactuar amb ells. També visitarem els rapinyaires: veurem algunes de les aus més majestuoses al mateix temps que aprenem els seus hàbits i experimentem la seva elegància. En penúltim lloc, els dos toca-toca, que probablement serà l’experiència més viva i difícil d’oblidar de la visita. Per acabar la primera part d’aquesta màgica aventura anirem fins a l’estable, la casa dels cavalls i ponis de La Granja, i els podrem donar menjar i sentir-los a prop.

A la tarda  aprofitarem que som en un entorn rural per observar i treballar la tardor: els seus fruits, els seus colors…

Si voleu fer una ullada a les activitats que ofereix la granja per anar-hi un dia amb la família, podeu clicar damunt del següent enllaç:

http://www.granjanatura.com/

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading