Sortida a can Puig

Ahir, després de gairebé un any i mig des de l’última excursió del Pis de Baix, vam poder fer la tan esperada i desitjada sortida de final de curs a can Puig. Els elefants estàvem molt il·lusionats, perquè per alguns de nosaltres era la nostra primera escapada amb els amics i amigues de l’escola,i fins i tot, en algun cas, el primer cop que anàvem amb autobús. Però els dracs i els gegants també n’estàvem, i des de la setmana passada ja anàvem fent el compte enrere dels dies que quedaven.

Al matí, en arribar a l’escola, ja es respirava un  aire diferent al dels altres dies. Tots estàvem més riallers i animats; despreníem il·lusió per tot arreu i no deixàvem de dir que havia arribat el dia! Cap a quarts de deu vàrem pujar als autobusos i vam emprendre el curt trajecte que ens va portar a can Puig. Allà vàrem fer petites excursions pel bosc, vam observar els petits insectes que trobàvem amb les lupes,  vam jugar a jocs com ara el de l’aranya, pica-paret o el de la bomba, vam anar a visitar els tipis dels indis…Però tant les mestres com els monitors i monitores van adonar-se de les ganes que teníem de jugar al nostre aire, així que també ens varen oferir estones de joc lliure. Això sí, feia molta calor i vam anar acompanyats de les nostres ampolles d’aigua a tot arreu. A l’hora de dinar vam fer rotllanes per grups bombolla i ens vam menjar el que les famílies o les cuineres de l’escola ens havien preparat. Sort en vam tenir, perquè necessitàvem recuperar forces!

Tot el que ens queda per dir és que el dia va ser un èxit. Tot i ser calorós ens va oferir l’oportunitat de fer quelcom que feia molt de temps que necessitàvem, que era fer una sortida a l’aire lliure amb els nostres amics. Quina manera més bonica de celebrar el final de curs! Després del que vam passar el curs passat i de com va començar aquest, ja podem dir amb la boca ben oberta que som uns campions i unes campiones!

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading