Som una tribu

Cor Gran ja se n’ha anat a córrer món, i nosaltres hem explicat les nostres capses dels bons records als nostres companys i companyes. Gràcies a elles, s’han generat moltes emocions positives entre nosaltres i hem anat prenent consciència dels moments de felicitat que la vida ens dona.Abans de marxar, Cor Gran ha escampat la pols màgica damunt de la caixa dels bons records de tots nosaltres.

El pas següent ha estat explicar que una tribu és un grup de persones que ens ajudem, ens recolzem… El nostre grup-classe és una tribu: aprenem uns dels altres, ens hi sentim a gust i cooperem per aprendre coses útils per a la vida, i a més, ens aporta benestar emocional. Aquí tothom té el seu lloc i ningú es queda sol! Com que som una tribu, hem decidit posar-nos un nom que ens defineixi. Utilitzant noms d’elements naturals i éssers vius i adjectius que resumeixin el nostre tarannà ens hem convertit en els cavalls ràpids (I3A), els mussols daurats (I3B),  els lleopards bitxos (I4A), els sols brillants (I4B), els conills blancs ràpids (I5A), les àguiles vermelles (I5B) i els llops salvatges (I5C). Creieu que ens escauen, els noms que hem escollit?

Les tribus tenen normes. Nosaltres hem repassat les nostres i hem mirat si les estem respectant i complint bé. Dins la tribut també hi ha responsabilitats: en el nostre cas hem repassat els càrrecs, hem mirat si ens en falten, si s’han de revisar els que hi ha…

A l’atelier hem donat forma al tòtem de la nostra tribu. El tòtem representa gràficament la cohesió de grup: tothom ha pintat i donat forma a aquesta escultura, hem cooperat per fer-la, i gràcies a això sabem que hi ha una petita part de cada infant formant una única escultura. També hem fet un cartell amb el nom de la nostra tribu per penjar a la porta de cada aula.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading