Segon dia de convivències a La Granja

Bon dia famílies! Avui, a Santa Maria de Palautordera, el dia és plujós. Ha començat a ploure just quan acabàvem d’esmorzar i ja no ha parat. De les activitats que hi havia previstes aquest matí, només n’hem pogut fer alguna part i poca estona, perquè tot i que portàvem els impermeables posats, no n’haguéssim pogut gaudir prou a causa del mal temps.

És per això que finalment ens hem repartit en dues sales. Els més grans, hem pogut dibuixar un mural ben gran entre tots, amb els elements de la Granja que més ens han cridat l’atenció aquests dos dies; i també hem fet alguns jocs, com ara el de saltar dins dels cèrcols de diferents colors.

Als més petits ens ha vingut a visitar un follet. I després d’estar una bona estona amb ell, ens ha dit el seu secret: en realitat era la primavera! Si la voleu veure a les fotos, és la que té el cabell de color panotxa.

Ara ja és hora d’anar a dinar. Ja falta menys perquè ens torneu a tenir a casa. És possible que quan baixem de l’autobús estiguem una mica cansats i adormits…però no ens ho tingueu en compte!

NO US PODEU NI IMAGINAR COM CANSA AIXÒ DE PASSAR-S’HO BÉ!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading