Segon dia a la Granja i últim del curs!

Després d’una nit plujosa, aquest matí ens hem llevat força descansats. Ens ha fet una il·lusió especial obrir els ulls i trobar els amics i amigues al nostre costat, a la llitera de dalt o a la llitera de baix! Ens hem tret el pijama, l’hem posat en una bossa, ens hem vestit, rentat la cara, les mans i les dents… i cap a esmorzar! Avui no ens ha fet tan bon dia com ahir, i de tant en tant ens feia un ruixat i havíem de córrer a escapar-nos de l’aigua, però fins i tot això ha estat divertit!

Avui els diferents grups d’infants hem fet les activitats que ahir no vam tenir temps de fer: o bé visitar els animals de la granja, o fer els circuits d’aventura, o anar al bosc a veure el castanyer màgic… I a més hem pogut pujar a un carro de cavalls a fer una volta. Per cert, ho sabeu que a la Granja a part de divertir-nos hi treballem les emocions? Per entrenar l’empatia cap als altres i aprendre què necessita l’altre, per exemple, els monitors han aprofitat la visita als animals per demanar-nos com creiem que ens agrada que ens visitin a casa nostra i com ens agrada que ens tractin.  També hem treballat el respecte, observar com actuen els animals que també es comuniquen amb nosaltres encara que no parlem el mateix idioma, i entrar sense cridar i amb calma i en alguns casos afrontant les pors. La por també la vam haver de gestionar ahir al vespre quan ens vam afrontar a la foscor. Entre tots vam practicar diferents tècniques i vam poder comprovar que la por s’anava fent petita. La vam superar i vam acabar ballant a la disco!

Com a novetat us hem d’explicar que avui ja ha tornat la Pepa d’Holanda. Estava molt agraïda per la nostra ajuda i ens ha regalat ous perquè puguem recordar les vivències que hem tingut quan siguem a l’escola. La veureu a les fotos del vídeo que hi ha a continuació…

Per dinar avui hem menjat macarrons i tall arrebossat,i de postres un “polo”. I sabeu què? sobretot els més petits estàvem tan cansats que alguns ens adormíem mentre menjàvem! Durant la tornada amb l’autobús també hem fet algun cop de cap. Ara estem contents de ser a casa amb vosaltres, però no us penseu que no estiguem pensant en tornar-hi, ja. Els monitors de La Granja, l’Angie, la Paula, la Núria, la Mar i la Xantal, han felicitat les nostres mestres per la gran motivació que teníem tots a l’hora de fer les activitats i pel nostre bon comportament. Quina il·lusió que els ha fet!

I és que som uns nens i nenes molt especials. I ens mereixem unes súpervacacances plenes de coses bones! Bon estiu a tothom!

 

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading