Sabeu tocar un instrument? Us esperem a l’escola!

Com ja sabeu, a Music in English ens agrada conèixer com són els instruments musicals i escoltar-ne el seu so. A l’aula, tenim instruments de percussió i també un teclat, un violí, una guitarra i una flauta travessera que podem observar i fer sonar. També escoltem el so dels instruments en audicions enregistrades de música actual i antiga, interpretades per un petit grup d’instruments o per una petita orquestra, de la nostra cultura i d’altres cultures…
Però escoltar música en directe sempre és molt millor que escoltar-la enregistrada. És una experiència molt rica en la que els infants coneixen visualment els instruments i aprenen a relacionar-los amb el so que produeixen. I sabem -perquè ens ho han dit els vostres fills i filles- que alguns de vosaltres sou una mica (o molt) músics i toqueu força bé alguns instruments.

Ens encantaria que els que en tingueu ganes (mares, pares, avis, àvies…) vingueu a l’escola a mostrar-nos com és l’instrument que toqueu, a explicar-nos-en curiositats i a tocar algunes peces per a nosaltres. Podeu parlar-ne amb la tutora o amb la mestra de música i buscarem un dia per rebre-us. Ens encantarà fer-ho!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading