Què fem a Music els infants d’EI3?

En aquesta entrada al blog us volem explicar alguns dels continguts musicals que hem estat treballant a Music in English a EI3 durant aquestes primeres setmanes de curs i adjuntar-vos alguns vídeos perquè pugueu reforçar el que hem après a l’aula a casa si és que us ve de gust.

L’instrument que hem començat a conèixer i que ens ha servit d’excusa per portar la pulsació tocant instruments de percussió, cantar cançons i aprendre petites danses… ha estat el piano. Una de les obres que ens han servit per aprendre a reconèixer el so d’aquest instrument és “Pa amb mantega”, de Mozart. Aquí hi ha un enllaç en el que es pot escoltar l’obra. El més representatiu en són els glissandos, ascendents i descendents.

Mentre l’escoltem a classe, ens convertim en petits músics fent servir un “piano màgic” cadascun per a poder imitar els glissandos. Mireu aquest pianista que bé que ho fa!

Pel que fa a cançons, hem après “Say hello”, que la cantem al principi de tot de la classe, i aquesta sobre els colors de l’arc de Sant Martí.

Prèviament, hem estat treballant els colors amb unes cintes que ens han servit també per ballar la dansa “Dry bones” cantada pels Delta Rhythm Boys:

També hem après un fragment d’aquesta cançó per donar la benvinguda a la tardor i aprendre els colors de les fulles en aquest temps:

I a la tardor, també celebrem Halloween! Aquesta cançó de Halloween ens parla de sentiments: en Jack o’Lantern ens mostra una cara contenta, una cara enfadada, una d’espantada i una de trista. Ens encanta imitar-lo mentre cantem! Ens voleu posar a prova?

La tardor és temps de pluges. Coneixeu aquesta cançó? Amb ella li demanem a la pluja que marxi i torni un altre dia perquè els nostres amics el gos, la tortuga, el porc, la vaca i el cavall volen jugar. També ens agrada manipular i tocar instruments que ens recordin el so d’aquest fenomen meteorològic, la pluja.

També hem treballat la relaxació. Fixant-nos en com sonen les campanes “DO” i “SOL”, i escoltant músiques tranquil·les com ara la tardor de Txaikovski mentre ens fem massatges o gronxem unes nines abans de posar-les a dormir.

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading