Propostes per fer durant l’estiu

Un any més arribem a final de curs. Aquest, però, ha estat un any diferent i força complicat. És per això que us volem agrair una vegada més la tasca que heu estat fent les famílies  al costat dels vostres petits des de que es van tancar les escoles el mes de març, recolzant-los i guiant-los en el seu procés d’aprenentatge.

Ens hagués encantat poder acomiadar el curs tots junts, com fem sempre, amb alegria i agraint els moments viscuts plegats. Ara bé, tot i que la pandèmia no ens ha permès fer-ho com volíem, no ens ha privat de sentir-nos a prop dels infants i de vosaltres, les famílies. L’estiu que ara encetem tampoc serà com la resta. Segurament encara haurem d’esperar per tornar a la normalitat però sí que hi ha moltes coses que podrem gaudir i de les que esperem aprendre’n molt. L’equip de mestres del Pisdebaix hem preparat un vídeo en el que donem idees a la quitxalla per fer activitats a l’aire lliure, adquirir petites responsabilitats de les tasques quotidianes a casa, expressar-se a través de la música i la plàstica… I per a les famílies, trobareu una llista més completa a la circular que rebreu des de l’escola.

Tenim ganes, moltes ganes, de retrobar-nos i tornar a aquells dies en què el contacte entre mestres, alumnes i famílies ens permetien fer de la nostra feina una de les més boniques i agraïdes que hi ha. Perquè fer camí al vostre costat és el que més ens agrada. Esperem que tingueu un molt bon estiu!

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading