Primer dia de convivències a la Granja

Bon vespre famílies,

ja sabem que és molt tard, però és que havíem de fer moltes coses abans d’explicar-vos tot el que estem fent a la Granja… Els que sou seguidors del compte d’Instagram de l’escola ja sabeu que hem arribat bé i sense pluja a Santa Maria de Palautordera, perquè heu vist les fotos de quan acabàvem d’arribar, i els altres prepareu-vos per veure moltes més imatges xules de la jornada…

Abans de dinar ens hem distribuït per les habitacions i hem conegut els nostres monitors i monitores. De primer plat ens esperaven uns macarrons boníssims, i de segon, tall arrebossat. Per postres hem menjat un bon tros de poma, que ens ha ajudat a agafar forces de cara a la tarda.

Els nostres monitors ens han proposat un joc molt interessant: es tractava de buscar, per tots els voltants de la casa on dormim quatre elements: el cor de l’amor, la ploma de l’amistat, la pols màgica per la transformació i l’ou de la imaginació. Quan els trobem tots, tindrem els elements necessaris per poder-nos enfrontar a la por, a la vergonya, i a altres sentiments que en ocasions ens resulten incòmodes.

Mentre buscàvem aquests petits tresors, hem vist un munt d’animals, hem passejat pel bosc, hem trobat cabanes i tipis….i fins i tot un laberint! Els que teníem una mica de por, hem descobert que si ens agafàvem de les mans i estàvem junts, ens tornàvem més valents.

Per sopar hem menjat un plat de sopa i una truita, i de postres, un iogurt. Ei, i hem aprofitat per cantar una cançó d’aniversari a la Berta, que feia 5 anys! I quan ens preparàvem per anar a fer el joc de nit amb les llanternes, s’ha posat a ploure! Ens hem posat els impermeables i hem sortit a fora. La pluja no ha durat res! Però els més petits, els Elefants, teníem moltíssima son i hem hagut d’anar a dormir de seguida. Els altres hem aguantat una estona més; i quan ha arribat l’hora d’anar a dormir teníem unes ganes de gresca i xerinola! Mica en mica ja ens hem anat adormint tots… Aquesta nit segur que tindrem dolços somnis que ens carregaran de nou d’energia per encarar el dia de demà amb moltes forces. Bona nit, famílies! Que descanseu!

Com que per variar hem tingut problemes amb el wifi, adjuntem a part del vídeo unes quantes fotos d’abans d’anar a dormir:

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading