Primer dia a “La Granja”

Ja s’ha acabat el nostre primer dia a la Granja. Després de  dos anys de no poder venir, n’hi havia moltes ganes! Enguany, les monitores ens han encomanat una tasca molt important. Hem hagut d’ajudar la pagesa Pepa, que és la senyora que té cura dels animals de la granja. Es veu que ha hagut de marxar corrents cap a Holanda perquè hi havia un concurs de gallines ponedores i ella hi ha volgut participar amb la gallina Filomena. Nosaltres anem una mica perduts, perquè no estem acostumats a cuidar animals, però ens han dit que estiguem tranquils, que a Holanda hi ha més bona cobertura d’internet que aquí a la casa, i ens enviarà correus electrònics per anar-nos dient el que hem de fer.

De moment avui ja hem fet molta feina. A més, hem pogut visitar els animals i veure l’arbre dels set troncs; si l’abraces ben fort i demanes un desig, diuen que es compleix. També hem tingut estones de joc lliure, ens hem menjat un arròs boníssim per dinar i pizza per sopar. I ara ja dormim tots plàcidament a la nostra habitació, acompanyats del relaxant so de la pluja. Avui les mestres ens cuidaran molt. Ens han dit que això els encanta: acompanyar-nos en les descobertes, veure com gaudim de l’amistat dels nostres companys, que gaudim tant fins que quedem ben bruts…i fer-nos el petó d’abans d’anar a dormir.

Perquè així són les colònies, família. Un espai on fer coses diferents, amb normes més flexibles, amb adults nous, però amb els amics de sempre.

Bona nit; demà més!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading