Posem en pràctica el nostre anglès amb la Jess i la Meredith

Aquest curs, a l’aula d’EI4C, ens han arribat uns quants alumnes nous. Tres d’ells -la Remi, la Marlo i el Brayden- són fills de dues famílies americanes, els pares de les quals juguen a bàsquet amb el “Baxi Manresa”. Els tres infants parlen anglès americà a casa seva, i això fa que quan som a la classe puguem posar en pràctica els nostres coneixements d’anglès amb ells. Fins i tot, durant l’hora del pati, alguns nens i nenes d’altres classes s’apropen a ells per fer-los preguntes senzilles del tipus “What’s your name?” o “Where is Remi?” Ens agrada tant veure aquestes escenes! Vol dir que n’estem aprenent i que comprenem el significat del que practiquem dins de les aules!

Aprofitant que som tan afortunats de tenir l’anglès tan a l’abast, hem convidat a la mare de les bessones, la Jessica, i la mare del Brayden, la Meredith, a venir a l’aula de Musicos aquest matí i proposar-nos algunes activitat s a tots els infants d’EI4. Han comptat amb l’ajuda de l’Amaya, que és la germana gran del Brayden.

Hem fet una mica de tot: en primer lloc, la Meredith ens ha llegit un conte que ha escrit i il·lustrat la seva filla Amaya. Tot seguit, amb la Jess hem practicat les parts del cos i hem cantat les cançons “head, shoulders, knees and toes” i “If you’re happy” a diferents velocitats. Més tard ha continuat la Meredith explicant-nos el conte “The harvest festival”; mentre la història avançava, ens anava fent preguntes i déu n’hi do com les responíem! Al final de tot la Jess, que ja sabia que a les classes d’anglès estem treballant la història “Ted and Dana go to the market”, ens ha ensenyat un full on hi havia una cistella plena de fruites i verdures totes de color blanc. Ens ha convidat a pintar-les quan siguem a les aules i hem aprofitat per repassar el que ja havíem après durant les estones d’anglès. Ep! I no hem volgut deixar-les marxar sense abans cantar-los 3 cançons en anglès que hem estat aprenent a les sessions de Music in English. Elles s’han afegit a nosaltres i per la manera com cantaven i ballaven diríem que s’ho han passat prou bé!

Ha estat una experiència divertida, i el plaer més gran ha estat sentir-les a parlar tan i tan bé l’anglès! Ja els hem dit que tenen les portes obertes per tornar “whenever they want”. No ens agradaria deixar escapar tan bones oportunitats!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading