Pas endavant cap a Primària

Ahir a la tarda, finalment, vam poder fer el comiat dels infants d’EI5, que després de molts anys a l’escola (alguns ja hi éreu a la Llar d’infants), us prepareu per començar primer de primària. Tot i que no va poder ser fer-lo presencialment com ens hagués agradat perquè la situació no ens ho va permetre, estem molt contentes d’haver-nos pogut acomiadar de vosaltres i veure-us les cares un darrer cop abans que sigueu ja alumnes de primer de primària.

L’acte, que vam fer a través de la plataforma “zoom”, va començar amb unes paraules de la Roser Juncadella adreçades als infants i les famílies. Seguidament, va ser la tutora de cada grup -la Carlota primer, la Begoña després i la Sònia en el tercer “zoom”- la que va fer una valoració dels tres anys viscuts al vostre costat. Quantes vivències, i quants records!

Les famílies també van poder-hi dir la seva. La mare del Guerau, l’Abril i l’Oriol van fer unes boniques reflexions sobre els valors que estem aprenent tots a l’escola junt als nostres companys i mestres, els projectes amb els que tant hem après, les persones que ens han acompanyat durant aquesta etapa… i altres aspectes que han format part del nostre dia a dia i que ens estan ajudant a créixer en tots els sentits. I també sobre com n’hem après de vosaltres durant el temps de confinament, ja que heu sabut adaptar-vos molt i molt bé a la nova situació tot i no ser la que desitjàveu.

El moment central de l’acte va ser quan cada tutora va anar anomenant cada nen i nena i va ressaltar alguna característica que el fa únic i especial, i el tutor o tutora del curs que ve els va donar la benvinguda al primer curs de l’etapa de Primària. Als nens i nenes de la classe de la Carlota va ser la Paquita Marín qui els va allargar la mà per fer el salt. Als de la classe de la Begoña va ser el Gerard Carrión, tot i que potser més endavant també coneixeran a la Maria Samà, que és la mestra titular i ara està de baixa de maternitat. I l’Eduard Berrocal, finalment, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als infants de la classe dels dracs blaus de la Sònia. Aquest ritual continuarà el setembre, ja que les mestres tutores d’aquest curs us estaran esperant per acompanyar-vos a les aules de 1r i passar una estona amb vosaltres abans que us quedeu amb els vostres nous tutors.

Deixeu-nos dir-vos, però, que com ja sabeu, aquests dies estem tots pendents dels mitjans de comunicació per saber com es prepara el curs al setembre, i no descartem que hi puguin haver canvis si així ho demana el Departament d’Educació.

Les mestres fem una valoració molt positiva de l’acte d’ahir ja que ens va agradar poder veure altra vegada les vostres cares d’il·lusió, acompanyats com sempre dels vostres pares i mares, germans… que no han deixat de fer-vos costat i cuidar-vos tant durant tot aquest temps que ha estat tan complicat per a tots.

Només ens resta desitjar-vos un bon estiu i que entreu amb molta energia i moltes forces al setembre, per continuar aprenent i fent-vos grans com a persones. Us deixem en molt bones mans. Això no vol dir que no us trobarem a faltar. Per tant, ja sabeu on som, per si us ve de gust venir-nos a veure; nosaltres sempre hi serem.

Una abraçada gegant, dracs!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading