Orientacions i recomanacions per fer aquests dies. 17a entrega

Després de mesos d’incertesa i dubtes, de sorpreses, però també de petites alegries, sembla que hem arribat a l’última setmana d’aquest curs tan…especial.
Per aquests dies us volem fer propostes una mica més lúdiques que les que us hem estat fent arribar els últims mesos, perquè  si fóssim a l’escola també faríem activitats especials…
1. AUTÈNTICS INVESTIGADORS III (veure *document 1)
-RES ÉS EL QUE ENS SEMBLA. JUGUEM AMB FILTRES I ENS FABRIQUEM UN CALIDOSCOPI: aprendrem que de vegades la vista ens enganya. Com? Per una banda fabricarem un calidoscopi que ens ho farà veure tot molt diferent. Per l’altra, descobrirem els filtres i la seva utilitat.
També haurem de descobrir el contingut de 3 endevinalles visuals. Una de les imatges la veureu a través d’un filtre, l’altra a partir d’un zoom, i la darrera a través del calidoscopi. Si ho trobem una mica complicat, ho podrem resoldre gràcies a les endevinalles escrites que les acompanyen.
-URBAN SKETCHING. LA VIDA AL CARRER: Recordeu què era el Urban Sketching, oi? Doncs aquesta setmana enlloc d’edificis, monuments i paisatges volem que en els vostres blocs de dibuix hi «retrateu» la vida d’allò que passa amb les persones al carrer: al mercat, al parc…
-EL NOSTRE CARRER: us heu fixat en el nom dels carrers que hi ha a prop de casa vostra? Us agradaria dibuixar un mapa de la zona on vius. Hi podeu afegir el nom dels carrers i alguns trets característics com ara arbres, semàfors, pas de vianants, edificis…
2.JOCS D’AIGUA
Si tots fóssim a l’escola, el dijous a la tarda jugaríem amb l’aigua. Com que enguany no ho podrem fer, us proposem mirar un tros del vídeo de l’any passat. Però alerta! Dins de la mateixa gravació hi trobareu diferents idees per jugar amb l’aigua a casa, el carrer, sols o amb els amics. Es tracta de no desaprofitar mai l’ocasió de remullar-se i passar una bona estona! Si us animeu a portar a terme algun dels jocs que us proposem o a inventar-ne de nous ens encantarà veure’n les imatges als “stories” de l’instagram de l’escola (#confinamentparvularipisdebaixjoviat i @escolajoviat )

 

3.PICA-PICA
I de la mateixa manera, si divendres haguéssim anat a l’escola, cadascú hauria portat algun aliment per compartir entre tots i totes i fer un comiat de curs com cal. Recordeu el que vàrem fer el curs passat acompanyat de música per ballar?

Us convidem a unir-nos al pica-pica confinat de les mestres. Agafeu unes patates, talls de formatge o espetec, olives, fruita, o el que més de gust us vingui i ajudeu a la mare i/o el pare a preparar un pica-pica ben suculent. Podeu fer com nosaltres i trucar algun amic per fer-lo junts, així encara el trobareu més bo!

I, no ens cansarem de repetir-ho: si us hi decidiu, us volem veure, igual que nosaltres hem compartit aquesta fotografia amb vosaltres:

4.PASSATEMPS
I finalment, per aquelles i aquelles que us agradi fer “feinetes” per escrit, us fem arribar, com hem estat fent cada quinze dies durant  els últims mesos, uns quants passatemps perquè feu servir els 5 sentits i tingueu el cervell ben despert.
Que gaudiu molt d’aquesta última setmana de curs!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading