Orientacions i recomanacions per aquests dies: celebrem Sant Jordi a casa. 7a entrega

Dijous d’aquesta setmana serà SANT JORDI, un dels dies més bonics de l’any. Normalment sortim a passejar pels carrers, a olorar roses, mirar contes i llibres i a veure la representació de la llegenda al Kursaal. Enguany tot això no ho podrem fer fins més endavant. Però us hem preparat unes quantes activitats perquè pugueu celebrar aquest dia d’una manera igual de bonica però alhora molt diferent.

1.THE LEGEND OF SAINT GEORGE.

Per començar, aquesta vegada escoltarem la llegenda de Sant Jordi en anglès. Escolteu a la Laia i a la Núria, que us parlaran d’uns personatges que coneixeu molt bé. Perquè entengueu millor la història, però, primer us mostraran algunes de les paraules que hi apareixeran:

Si voleu representar la història a casa vostra, sigui en anglès o en català, us animem a fabricar el vostre propi teatret i construir uns titelles. *Per correu electrònic n’heu rebut de dos tipus diferents. A uns els podeu enganxar “pals de polo” (document 1a) i els altres els podeu pintar i retallar els forats per  posar-hi els vostres dits a dins (document 1b).

2.PUNT DE LLIBRE.

Ja sabeu que és tradició que per sant Jordi ens regalem llibres els uns als altres. Us proposem que feu un punt de llibre ben bonic per fer-lo servir quan estigueu llegint un conte. Si ho voleu, també el podreu regalar al pare, la mare, al vostre germà o germana… Segur que a ells també els agrada molt llegir històries i fer volar la imaginació! *Trobareu les instruccions per fer el vostre punt de llibre al document 2 que heu rebut per correu electrònic.

3. LA ROSA

L’altre regal que ens fem per celebrar aquesta diada és una rosa. Pot ser vermella, groga, o de qualsevol altre color. Pot ser real, però també la podem fer de roba, amb cartró d’unes oueres, amb paper… Pot ser gran o petita,… Us animem a CREAR la vostra rosa. Fins i tot la podeu fer gegant per penjar-la al balcó! Aquesta vegada no us donarem cap instrucció per seguir. Segur que tots i totes teniu idees genials que ens sorprendran!

4. PASSATEMPS

Perquè estigueu ben entretinguts, us hem preparat uns passatemps amb elements de la llegenda de Sant Jordi: haureu de buscar les diferències, fer un puzzle, una sopa de lletres, uns mots encreuats i fins i tot un sudoku. *Els trobareu al document número 4 al vostre correu electrònic

5. SANT JORDI ENTRA A LA CUINA

Us deixem un enllaç (carpeta de Pinterest) amb moltes propostes de cuina per si voleu sorprendre a la família el dia de Sant Jordi. Hi ha propostes per tots els gustos i colors, per triar i remenar! Si us ve de gust, ho podeu compartir amb nosaltres per Instagram encara que no puguem clavar-li queixalada! Recordeu etiquetar amb @escolajoviat

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading