Orientacions i recomanacions per aquests dies a casa. 3a part

Bon dia plujós, família! En aquesta entrada al blog us volem explicar les diferents tasques que us proposarem a partir de demà des del Parvulari. N’hi haurà de dos tipus:

El primer tipus de tasques us arribaran via correu electrònic des del correu de la vostra tutora i aniran adreçades exclusivament als diferents grups: als elefants, als gegants o als dracs. Seran de tipus més escolars: referents al grafisme, lectura, activitats dirigides…

El segon tipus us arribaran des del compte d’instagram de l’escola “escolajoviat”. Seran propostes més globals que us convidaran a portar a terme una activitat en família, trobar la solució a un repte, construir petites creacions artístiques… N’anirem penjant una cada dia, i tot@s els que us animeu a fer-lo en podeu penjar el resultat al compte d’instagram del pare o la mare etiquetant-lo amb el hastag #confinamentparvulariPisdeBaixJoviat i mencionant el compte de l’escola @escolajoviat perquè en puguem fer un recull. Així, la resta de nens i nenes del Parvulari les podran veure i tots plegats en sortirem una mica més savis.

Sobretot no us preocupeu si no teniu el material per fer la proposta que se us demana… Aquests dies en què no sortim de casa no podem anar-lo a comprar. Sigueu creatius i busqueu materials alternatius… I sinó…encara millor. Per què no us atreviu a respondre amb una proposta pensada per vosaltres?

En el cas que no tingueu compte d’instagram i no us en vulgueu fer, també podeu demanar a algú de la classe que ho  publiqui per vosaltres…

Ei, estigueu atents,  que demà arriba el primer repte!

Publicat dins de 2

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading