Orientacions i recomanacions per aquests dies a casa. 2a part

Com ja sabeu, totes les mestres del Pisdebaix som a casa confinades, igual que els elefants, els gegants i els dracs. Però continuem estant en contacte entre nosaltres -encara que sigui de manera virtual- i presents i disponibles per als més petits de l’escola.

Aquests són dies molt estranys, en què no fem vacances però tenim molt de temps lliure. Molts estem en companyia de les famílies, però no sempre poden estar exclusivament per nosaltres perquè moltes han de treballar des de casa. És per això que volem ajudar-vos a gestionar el temps dels infants donant-vos algunes idees i recursos per fer aquests dies de reclusió més amens.

-En primer lloc,  us proposem un conte animat que parla d’aquesta nova malaltia que ens obliga a tots a quedar-nos a casa; el trobareu en diferents idiomes:

Coronavirus

-En segon lloc, us animem a mirar els diferents informatius de l’infok. Parlen dels temes més actuals i amb un vocabulari adaptat als  nens i nenes (què hem de fer si les notícies ens posen tristos?, especial tancament d’escoles…)  També jocs,  música i algunes sèries i vídeos del Super3 en anglès!

https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/

-En aquest enllaç trobareu mil i una idees que ens regala desinteressadament una mestra i psicopedagoga des del seu blog especialment per aquestes setmanes tan “especials”:

80 Recursos educatius per aprendre des de casa

-70 idees fàcils per jugar a dins de casa:

70 ideas fáciles para jugar con niños dentro de casa

-Podeu assistir a un concert per a famílies de la Dàmaris Gelabert en streaming des del seu canal de youtube demà dimecres 18 a les 18h de la tarda:

Concert en família per a famílies

 

-També podeu escoltar els audiollibres que l’editorial Bellaterra té penjats a Spotify. Són contes musicals (narració del conte més les cançons) que han estat curosament preparats per bons professionals del món de la música i l’educació:

https://open.spotify.com/search/bellaterra/albums

– Us podeu descarregar l’aplicació de les biblioteques de la Generalitat o bé entrar a la següent adreça. Podreu demanar en préstec contes, llibres, pel·lícules i música. Només heu de posar el número de carnet de la biblioteca a l’apartat usuari i la data de naixement a la contrasenya. Això sí, recordeu que el vostre carnet ha d’estar vinculat a una adreça de correu electrònic. Si no ho està, podeu fer aquest tràmit online en qualsevol moment:

https://catalunya.ebiblio.es/opac/#index

-I finalment, una mica per a tots i aprofitant que  la Filarmònica de Berlín ha decidit obrir el seu canal de difusió per portar una de les millors orquestres del món a casa, només cal que us registreu:

https://www.digitalconcerthall.com/en/concerts

 

De moment això és tot…Esperem que tots i totes us trobeu bé de salut i d’ànims. En breu ens tornarem a posar en contacte amb vosaltres. Abraçades virtuals per a tothom!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading