Orientacions i recomanacions per aquests dies. 16a entrega

Aquí us deixem les propostes d’aquesta setmana:

1. ACTIVA’T

En aquest vídeo, fet per uns estudiants d’INEF, se’ns ofereixen idees per fer 30 minuts d’activitat física saludable a casa per als infants. En un dels jocs que ens proposen ens faran fer de detectius i buscar objectes per tota la casa! Ara ja teniu propostes per triar i remenar!

2.  AUTÈNTICS INVESTIGADORS: (mireu el *document 2)

-STREET SKETCHING: Continuem apropant-nos i descobrint el barri. Aquesta vegada sortirem a fer “street sketching”. Com ja sabeu, “street” significa “carrer” i “sketching” és fer un esbós. Per tant, es tracta de dibuixar edificis o altres elements que hi ha al carrer in situ, mitjançant l’observació directa de la vida urbana.

Haureu de sortir de casa amb un bloc de dibuix, un llapis o retolador negre, un suport a sobre del qual pugueu dibuixar i la resta d’eines que considereu necessàries per fer un “retrat” ben bonic del que veieu al carrer. Si pel que sigui no podeu sortir al carrer, també podeu fer el dibuix a partir d’una fotografia:

-OFERTA, OFERTA! Us animem a mirar els fulletons que ens arriben a casa o que podem trobar a les botigues. Què hi apareix? Quines imatges, paraules i números hi trobem? Quina informació ens donen? Us proposem que feu el vostre propi fulletó per ensenyar als altres què veneu a la vostra botiga i a quin preu. No oblideu fabricar els calerons!

-QUINA CARTA DE RESTAURANT!: Mireu diferents cartes de bars, restaurants i cafeteries i observeu amb atenció què hi apareix. Us convidem a que munteu una cafeteria a casa vostra, oferint esmorzars i berenars als vostres clients (família, amics…) i confeccioneu la vostra carta. Podeu fer servir aliments de joguina o bé, amb el vistiplau de la família, menjar real que tingueu a casa.

3. MATEMÀTIQUES: LA RECTA NUMÈRICA

Continuem amb les activitats amb la recta numèrica. Aquesta setmana el que farem és buscar els números anteriors i posteriors d’un nombre concret. Quan haguem practicat manipulant els rotlles de paper de wàter, passarem a fer l’activitat per escrit. La trobareu al *document 3

 

4. MUSIC IN ENGLISH: QUI TÉ RAÓ? L’AGUT I EL GREU

El Mr Parrot  s’ha cansat d’estar a l’escola i ha decidit venir a casa  de cadascun de nosaltres a portar-nos una audició. En aquesta peça de Dmitri Kabalevski sentirem dos personatges que discuteixen i tots dos volen tenir raó. Un d’ells té la veu aguda, i l’altre, la té greu. Escolteu tot el que us n’explica el Mr Parrot!

5. CASAL DELS SAVIS: MEMORY AMB IMATGES DE LA CIUTAT DE MANRESA

Us convidem a crear el vostre memory de Manresa amb taps de plàstic. Les imatges de llocs i edificis emblemàtics de la capital del Bages us ajudaran a conèixer millor la ciutat. Per aconseguir les imatges haureu d’obrir el *document 5. En el mateix document trobareu una plantilla per dissenyar el vostre propi memory alternatiu:

6. ANGLÈS:

Aquesta setmana us recomanem que torneu a repassar els vídeos de vocabulari 3 i 6 (o si voleu els podeu repassar tots!):

EI3

EI4

EI5

-També us convidem a continuar repassant els elements del background i la història (us tornem a enviar els enllaços via correu electrònic). Com que ja teniu els llibres a casa, us animem a retallar els titelles, tant els grans com els petits, per poder practicar millor la posada en escena de la història.

-Les fitxes que us convidem a fer (aquest cop ja al llibre en paper) són les següents:

EI3: “LISTEN AND MATCH”(amb l’ajuda del vídeo l’enllaç del qual trobareu al correu electrònic)

EI4: “LISTEN AND CIRCLE” (amb l’ajuda del vídeo l’enllaç del qual trobareu al correu electrònic) i “PICTURE DICTIONARY”

EI5: “PREPOSITIONS”(amb l’ajuda del vídeo l’enllaç del qual trobareu al correu electrònic)  I “PICTURE DICTIONARY”

I fins aquí les propostes d’aquesta setmana! Penseu que ja entrem a la recta final d’aquest curs tan…diferent!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading