Orientacions i recomanacions per aquests dies. 13a entrega

1. PSICOMOTRICITAT: “IT’S NOT A BOX”

Després de veure aquest petit vídeo, us imagineu quina proposta tenim pensada per a vosaltres? Per fer aquesta activitat, el primer que heu de fer és llegir el *document 1. Hi  trobareu unes propostes per fer amb caixes de cartró; amb elles fareu psicomotricitat a casa.

Quan ja hagueu fet TOT el que se us hi proposa -abans no-, serà l’hora de mirar aquest vídeo de youtube en anglès sobre una caixa un xic especial… Tranquils que és molt fàcil d’entendre i a més teniu la traducció per escrit!

2. MUSICOS

Com que sabeu que el vostre cos necessita moure’s i jugar, però també cantar i ballar, us fem arribar una proposta musical molt interessant per fer en família: https://view.genial.ly/5e83abcf59ee3c0df4e2ecb6 . En aquesta ocasió, per obrir aquest enllaç l’haureu de copiar en una pestanya nova. Hi trobareu diferents proves musicals que haureu de superar per aconseguir la recompensa final: cantareu, ballareu, copiareu coreografies… i sobretot gaudireu de la música en família.

3. ENGLISH:

Continuem presentant algunes frases, estructures i vocabulari que utilitzem en el nostre dia a dia per comunicar-nos en anglès. Recordeu que les podeu anar mirant en diferents dies, i fins i tot recuperar les de setmanes passades. I si, us atreviu, podeu representar vosaltres mateixos el que diuen la Laia i la Núria i/o respondre les seves preguntes:

 

I també continuem practicant i coneixent nou vocabulari referent a les històries que estem aprenent a cada curs. Per aquesta setmana us aconsellem que mireu els vídeos 1, 2 i 3 de cada història, i després continueu amb els 3 nous d’aquesta entrega. No cal que feu anglès molta estona seguida, però sí que estaria bé que fos sovint, i seguint l’ordre de les propostes per anar assegurant els aprenentatges antics i familiaritzant-se-se amb els nous.

EI3: TED AND DANA VISIT THE DOCTOR

 

EI4: TED AND DANA IN THE CITY

EI5: TED AND DANA ON  THE BEACH

Ara que ja coneixeu totes les paraules que apareixeran a les històries, als nens i nenes d’EI4 i EI5 també us animem a fer la pàgina “FIND AND MATCH” del llibre. Recordeu que teniu accés al llibre virtual per internet amb les contrasenyes que us varen enviar les tutores per correu electrònic.

4. ATELIER

Des de l’atelier us proposem un trencaclosques amb l’objectiu d’afavorir la concentració i l’atenció i desenvolupar la motricitat fina i coordinació ull-mà. Per crear-lo, només heu de seguir les instruccions del vídeo. I després… a jugar!

5. LECTO-ESCRIPTURA

Per conèixer les propostes d’aquest apartat haureu d’obrir el *document 5 . Estan relacionades amb la Rínxols d’Or i els tres óssos i el projecte de la casa.

6.MATEMÀTIQUES: DESCOMPOSICIÓ DE NOMBRES

En el següent vídeo, fent servir la recta numèrica que vàreu crear la setmana passada, us ensenyem una possible manera de practicar la descomposició de nombres. Per exemple, de quines maneres podem aconseguir arribar a tenir 5 cigrons? Agrupant 5 vegades 1 cigró, ajuntant 2 cigrons 2 cigrons i 1 cigró,  reunint 2 cigrons i 3 cigrons… Tot això manipulant les quantitats ja sigui amb cigrons, pasta de colors, escuradents… perquè tot el que aprenem sigui significatiu i vivencial. Al final, podreu anotar el que heu après en el document *6 que us ha arribat per correu electrònic.

 

7. PASSATEMPS

Esteu de sort! Ja han passat dues setmanes des de que us vàrem enviar passatemps per última vegada. Això vol dir que aquesta setmana n’heu tornat a rebre: mireu el *document 7 i gaudiu pensant i descobrint estratègies per trobar-ne les solucions.

Ens acomiadem tot desitjant-vos una molt bona setmana. SEGUIM!

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading