Orientacions i recomanacions per aquests dies: 11a entrega

Per aquesta setmana que enceta el mes de maig, us hem preparat unes quantes propostes:

1.”ACTIVA’T”

Ja us hem dit força vegades que és important que comenceu la jornada fent l'”activa’t”, igual que ho faríem a l’escola. Podeu fer activitats lliures, però també podeu seguir algunes de les propostes que us donàvem al joc “el pis de baix es mou”. Una altra opció és que balleu la coreografia de la següent cançó:

Un cop estem activats i activades, podem començar a fer activitats que requereixin concentració:

2. LECTURA I ESCRIPTURA

Al correu electrònic heu rebut diverses idees per aprofundir en el conte “la Rínxols d’or i els tres ossos”. Les trobareu al *document 2

3. VISITA DE LA SUPERPLANETÀRIA

Hem rebut aquest missatge, que anava acompanyat d’aquesta foto: “hola nens i nenes, recordeu qui sóc? Jo també us tinc molt presents i tinc ganes de veure-us a tots. Igual que vosaltres, jo també estic confinada a casa meva des de fa molt temps! Però estic ben segura que no us avorriu i esteu fent un munt de coses divertides… Per cert, ja hi penseu en les 3R que us vaig ensenyar? Reduir, reutilitzar i reciclar…Molt bé! Teniu molta memòria! He demanat ajuda a les mestres perquè us facin arribar una proposta perquè em pugueu seguir ajudant a salvar el nostre planeta. Us hi apunteu? (*trobareu el document 3 al correu electrònic)

4. ANGLÈS.

En aquesta història que ens explica la Carol, aprendrem i/o repassarem el vocabulari referent a la casa. Estigueu atents perquè abans de la història us farà unes quantes preguntes per saber que l’esteu escoltant atentament:

També per continuar practicant l’anglès, les mestres s’han enregistrat fent servir estructures, frases i vocabulari que fem servir a l’aula per interactuar en aquesta llengua en el nostre dia a dia. Els anirem penjant mica en mica en diferents publicacions perquè els pugueu escoltar i fins i tot reproduir a casa vostra amb les vostres famílies:

5.MATEMÀTIQUES

En aquest vídeo us expliquem com fer seriacions amb objectes que trobem a casa. D’un element, de dos o de tres, o bé fent combinacions. I us convidem a fer les vostres pròpies seriacions i a dibuixar-les en uns fulls que us fem arribar (*document 5). Recordeu que abans de dibuixar-les en el paper cal que les practiqueu vivencialment amb material, sobretot els més petits!

6. ATELIER

Des de l’atelier proposem treballar la decoració de la casa. Què us sembla si construïm una peixera amb material de reciclatge? En aquest vídeo veureu els passos que s’han de seguir. I com us diu l’Andrea, per correu us enviem un *document amb imatges de peixos, algues…per pintar i retallar (document 6):

7. PASSATEMPS

Uns ocellets ens han dit que fa quinze dies us ho vàreu passar molt bé fent els passatemps que us vàrem fer arribar. És per això que avui us en tornem a enviar uns quants, perquè estigueu ben distrets mentre la mare o el pare estan treballant (*document 7)

8 PROPOSTES DE GRAFISME (NOMÉS PER P3 I P4)

En aquest vídeo, les mestres de Parvulari 4 anys us expliquen com fer grafismes d’una manera vivenciada , amb materials que podem trobar a casa o a la natura; i després ens conviden a fer el mateix en les fitxes que ens fan arribar (*veure document 8). Ens avisen de dues coses: sempre hem de començar per l’esquerra del full (amb el vídeo veiem l’efecte mirall) i no hem d’aixecar mai el llapis (o el dit, o el pal…) fins que acabem el grafisme.

9.Aniria molt bé que, de cara a la setmana vinent, aneu guardant els rotlles de paper higiènic  que aneu acabant. Més endavant ja us explicarem per a què els farem servir.

Que tingueu molt bona setmana!

Ah, i ja sabeu que sempre que vulgueu podeu compartir les vostres activitats amb nosaltres a través de les vostres stories d’Instagram. Recordeu etiquetar-les amb el hastag  #confinamentparvularipisdebaixjoviat i sobretot escriure-hi @escolajoviat . Assegureu-vos que la vostra configuració ens permet compartir la vostra “story” al nostre compte de l’escola!

Moltes gràcies.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading