Orientacions i recomanacions per aquests dies: 10a entrega

Durant les trucades que les mestres vàrem fer la setmana passada, moltes famílies ens vàreu dir que encara estàveu fent activitats de les que us havíem enviat en entregues anteriors. És per això que hem decidit fer-vos arribar poques activitats  i que seguiu treballant sobre el projecte de la casa i la temàtica de Sant Jordi. Som conscients que moltes mares i pares heu tornat a la feina i que a més, a partir d’aquesta setmana durant alguns moments del dia la quitxalla  podrà sortir al carrer i no volem que us sentiu angoixats. A continuació us expliquem el que hem preparat per aquesta setmana:

1-HISTÒRIES DE CLIPCLAP

Les mestres d’anglès s’han enregistrat explicant les històries Ted and Dana at the zoo (EI3), Ted and Dana at home (EI4) i Ted and Dana are performing in a concert (EI5). Són les històries que estàvem treballant les últimes setmanes a l’escola. Rebreu el link per correu electrònic i les podreu veure al youtube.

A més d’aquestes, hem seleccionat aquestes altres històries perquè les mireu:

EI3: THE MOON IN THE RIVER

EI4: THE MAGIC ELF

EI5: WHAT THE LADYBIRD HEARD

2-EXPERIMENT: COM MENGEN LES PLANTES?

La Begoña ens convida a fer el segon experiment; voleu saber com s’alimenten les plantes? D’on treuen l’aigua? Com se la beuen? Haureu de mirar aquest experiment i, si us ve de gust, fer-lo a casa vostra:

3-DESCOBRIM LES FIGURES GEOMÈTRIQUES QUE HI HA DINS DE CASA

Continuem treballant la casa, i en aquesta ocasió us expliquem una activitat sobre formes geomètriques. Sabríeu trobar un quadrat, un triangle, un cercle, un òval, un rombe… en alguns dels objectes que hi ha per casa? Busqueu-les, i quan les hagueu trobat, escriviu/dibuixeu-les en els quadrants que us fem arribar. (*mireu els document 3a rebut al correu electrònic). També descobrireu com es diuen aquestes formes geomètriques en anglès (*document 3b)

4. I RECORDEU:

  • Us anirà bé fer l'”activa’t” cada matí per despertar-vos abans de començar les activitats del dia.
  • Podeu continuar treballant les activitats referents al conte de “Els tres óssos i la rínxols d’or” i sobre la proposta de l’atelier de construir la maqueta d’una casa.

5. PER A LES FAMÍLIES:

Us enviem per correu electrònic (*document 5) un conte sobre les emocions que estem vivint aquests dies (la tristesa, la por i la valentia). Aquest conte ens el fan arribar des de la Granja, la casa on hauríem tornat a anar de convivències aquest curs. Ja sabeu que allà s’hi treballen les emocions. La seva autora és la Cristina Gutiérrez, i va acompanyat d’una guia de lectura per als pares i  mares.

 

Ah! I no ens volem oblidar de dir-vos que aprofiteu per sortir al carrer durant les estones permeses si trobeu que el vostre cos us ho demana. Us anirà molt bé que us toqui el sol i l’aire i poder saltar i córrer durant una estona. El vostre cos ho agrairà i la vostra ment i el vostre estat d’ànim també. Això sí, recordeu respectar les recomanacions que ens fan els metges en relació a les distàncies entre persones i la resta de “bones conductes” perquè cada vegada siguin més i més llargues les estones que puguem gaudir a l’aire lliure. Una abraçada a tothom!

 

 

 

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading