Noves notícies de Cor Gran!

Hola amics i amigues!

He viatjat per Vietnam, Xina, Pakistán, Geòrgia, Itàlia, El Vaticà i ara estic a Romania. No he pogut visitar Ucraïna, però m’hagués encantat; tan aviat com sigui possible hi aniré. He voltat per tot el continent asiàtic i gairebé tot Europa! Ara ja estic fent les maletes per visitar l’Estat Espanyol.

És fantàstic!!!! Els nens i nenes d’aquests països m’han acollit molt bé i he après moltes coses.

A Vietnam, igual que a Xina, he vist com celebraven l’any nou, l’any del conill, i he tastat uns plats boníssims. I a Xina m’han explicat unes fantàstiques histories de dracs. A Romania estaven fent els preparatius per rebre la primavera. Celebren el Martisor i es fan un bonic penjoll que porta sort i el regalen a la gent que estimen.

Les mestres us ajudaran a conèixer més coses d’aquests països i vosaltres podeu portar coses de casa.Segur que hi ha famílies que han nascut en aquests indrets i podrien venir a explicar-vos moltes més coses.

Bé, companys, m’acomiado de vosaltres que, com us he dit abans, estic a punt de marxar cap a Espanya. No us preocupeu, aviat tornareu a tenir notícies meves! Us estimo molt!
Un petó ben gran,
Cor Gran

P.D.: Un ocellet m’ha dit que les famílies estan entrant a les aules i esteu aprenent moltes coses i us ho esteu passant pipa! Penseu a enviar-me e-mail per explicar-m’ho a l’adreça corgrandakota@gmail.com

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading